Kilpailuta remonttipalvelu Kotiedun kautta

Kilpailuta remonttipalvelu parissa minuutissa Kotietu-palvelun kautta. Olemme kartoittaneet alueesi luotettavimmat ja pätevimmät tekijät puolestasi, jotta saat nopeasti yhteyden oikeisiin tekijöihin. Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Remonttipalvelu - kuvituskuva

Tavoita alueesi pätevimmät tekijät

Kotietu-palvelun kautta tavoitat nopeasti alueesi luotettavimmat remonttipalvelut. Rakennusalan toimijoita on valtava määrä, eikä iso osa yrityksistä panosta markkinointiin, joten hyvien tekijöiden löytäminen ei ole aivan itsestään selvää. Olemme tehneet kartoitustyön puolestasi, jotta saat remontillesi varmasti parhaat mahdolliset tekijät.

Täytä oheisen painikkeen takaa löytyvä tarjouspyyntölomake, niin välitämme tarjouspyyntösi yhteistyökumppaneillemme. Ota tämän jälkeen rennosti ja jää odottamaan yhteydenottoja. Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Paras hinta

Remonteille ei ole olemassa listahintoja, vaan tarjoukset laaditaan aina tapauskohtaisesti. Tästä johtuen tarjousten hinnoissa ja sisällöissä on aina eroja. Palvelumme kautta saat remontillesi parhaan hinnan varteenotettavien toimijoiden joukosta.

Yksi lomake, monta tarjousta

Kotietu-palvelun kautta saat kilpailutettua urakkasi helposti yhdellä lomakkeella. Rakennusalan toimijoita on niin valtava määrä, että sopivien yritysten kartoittaminen ja kontaktointi on työlästä puuhaa. Käytä aikasi paremmin ja hyödynnä valmis kanavamme remontin kilpailuttamiseen!

huolellinen_kartoitus

Huolellinen kartoitus

Tutkimme kumppaniyritystemme taustat ennen yhteistyön aloittamista ja keräämme myös aktiivisesti palautetta yhteistyön aikana. Tarvittaessa irtisanomme yhteistyön, jos palvelun tai työn laatu paljastuu heikkolaatuiseksi. Näin saamme pidettyä palvelussamme listattujen yritysten laadun korkealla.

Miten löytää hyvä remonttipalvelu? Näillä vinkeillä se onnistuu

Rakennuspalveluita tarjoavien yritysten kirjo on valtava, eikä luotettavan urakointifirman löytäminen niiden joukosta ole itsestään selvää. Laadukkaiden firmojen lisäksi mukaan mahtuu ikävä kyllä myös arveluttavia toimijoita ja jopa täysiä huijausyrityksiä. Hyvän remonttipalvelun löytämisen mahdollisuutta voi parantaa huomattavasti käyttämällä hieman aikaa potentiaalisilta vaikuttavien firmojen taustojen tutkimiseen.

Kiinnostavilta vaikuttavien urakoitsijoiden rekisteritietojen tarkistus on tärkeä osa taustatutkimusta. Perusrekisteritiedot saa tarkastettua kätevästi ytj.fi -verkkosivustolta syöttämällä hakukenttään firman y-tunnuksen. Yrityksen tulee olla rekisteröitynä kaupparekisteriin, alv-rekisteriin, sekä ennakonperintärekisteriin, johon kuuluminen on ehtona kotitalousvähennyksen myöntämiselle. Rekisteristä selviää myös kuinka kauan yritys on harjoittanut liiketoimintaa samalla nimellä. Lienee selvää, että pitkään toiminut firma on yleensä turvallisempi valinta, kuin vastikään perustettu yritys.

Perusrekisteritietojen tarkastamisen jälkeen on viisainta suunnata huomio firman taloustietoihin. Remonttifirman mahdolliset verorästit ovat nähtävillä verovelkarekisterissä, joka löytyy yritystietojärjestelmän yrityshaun avulla. Verovelkojen lisäksi on oleellista tarkastaa yrityksen luottotiedot ja ottaa selvää mahdollisista maksuhäiriömerkinnöistä. Luottotietojen tarkastus onnistuu helposti verkossa esimerkiksi Bisnoden ja Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekistereistä. Luottotietoja ei kuitenkaan pääse tarkastelemaan maksutta, vaan jokaisesta hausta veloitetaan erikseen.

Useimmat hyvät remonttipalvelut ovat listanneet verkkosivuilleen referenssejä toteuttamistaan toimeksiannoista. Esimerkkikuvat aiempien rakennusprojektien tuloksista antavat hyvän käsityksen urakoitsijan kyvyistä. Kuvien ohessa on monesti listattu suoritetut toimenpiteet ja urakan hinta, mikä auttaa yleisen hintatason ja oman tulevan projektin kustannusten hahmottamisessa.

Tyytyväiset asiakkaat ovat luotettavan urakointifirman merkki, joten yrityksen palveluja käyttäneiden asiakkaiden palautteita kannattaa myös syynätä läpi. Jos huomattavan suuri osa kommenteista on negatiivisia, on firman palkkaamista syytä harkita kahteen kertaan. Pääosin positiivista palautetta saanut firma on turvallisempi valinta.

Jos remonttipalvelun hinnoittelu vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, kannattaa firmasta pysytellä kaukana. Tämän tyyppisten yritysten toiminta ei yleensä ole läpinäkyvää, vaan niiden toimintatavoissa on todennäköisesti jotakin kyseenalaista. Huonoimmassa tapauksessa konkurssikypsä firma voi mennä nurin kesken urakan ja jättää työt kesken. Alihintaisten urakoitsijoiden osaamisenkaan ei useimmiten ole huippuluokkaa ja rakennusvirheet ovat tämänkaltaisten toimijoiden kohdalla normaalia todennäköisempiä. Huomioitavaa on myös, että vaikka urakoitsija tekisi työt määräyksiä noudattaen, ei lopputulos välttämättä ole visuaalisesti yhtä miellyttävä kuin alan huipun toteuttamana. Kokemuksen puute saattaa näkyä esimerkiksi huonosti suunnitellussa laattajaossa, jonka seurauksena laatoituksesta tulee epäsiistin näköinen.

Urakoitsijan valinnassa kannattaa panostaa laatuun, sillä hyvin tehty työ takaa kestävän ja huolitellun näköisen lopputuloksen. Hyvän urakointifirman kanssa asioiminen on myös stressittömämpää, koska voit luottaa siihen, että rakennustyöt tehdään määräysten mukaisesti ja sovituista aikatauluista ei lipsuta.

Usein kysytyt kysymykset

Jos asiasta ei ole sovittu erikseen, on urakoitsija velvoitettu korvaamaan aiheuttamansa vahingot, mikäli selkeä rakennusvaiheen virhe todetaan kymmenen vuoden kuluessa remontin valmistumisesta. Urakoitsijalla on mahdollisuus korjata vika itse, tai maksaa asiakkaalle rahallinen korvaus.

Ilmoituksen jättäminen on asiakkaalle täysin maksutonta.

Tarjouspyyntö ei ole sitova, eli voit käydä rauhassa läpi saamasi tarjoukset ja mikäli et koe löytäneesi sopivaa tekijää, voit jättää tarjoukset hyväksymättä.

Kilpailuttamalla remonttilainan voit säästää pitkän pennin, sillä eri lainantarjoajien koroissa ja muissa lainaehdoissa on selviä eroja.

Suullinen sopimus tulee kyseeseen aivan pienten ja halpojen korjaustöiden kohdalla, joissa riskit ovat melko mitättömät. Mittavampia rakennustöitä teettäessä kannattaa ehdottomasti laatia sopimus kirjallisena, sillä kirjallisen sopimuksen puute on yksi yleisimmistä asiakkaan ja urakoitsijan välisiin riitoihin johtavista syistä.

Harva luotettava remonttipalvelu perii urakasta ennakkoa, eikä siihen yleensä tarvitse suostua. Turhien riskien välttämiseksi on viisaampaa suosia sellaisia toimijoita, jotka hoitavat veloituksen vasta valmiista työstä.