Jätä tarjouspyyntö

Kotietu-palvelun kautta tavoitat nopeasti alueesi luotettavimmat urakoitsijat. Täytä vain alla oleva tarjouspyyntölomake, niin välitämme tarjouspyyntösi yhteistyökumppaneillemme. Ota tämän jälkeen rennosti ja jää odottamaan yhteydenottoja. Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Paras hinta

Palvelumme kautta et tavoita markkinoiden halvinta toimijaa. Liian halvalla tekevät yritykset joko tinkivät työn laadusta tai kaatuvat parin vuoden jälkeen kannattamattomina. Meidän kauttamme saat remontillesi parhaan hinnan varteenotettavien toimijoiden joukosta.

Rajattu määrä yhteydenottoja

Hyväksymme palveluumme ainoastaan rajatun määrän luotettavia yrityksiä. Näin puhelimesi ei soi taukoamatta seuraavaa viikkoa kaiken maailman epämääräisten toimijoiden yhteydenottojen vuoksi, vaan voit keskustella tilanteestasi ainoastaan varteenotettavien yritysten kanssa.

huolellinen_kartoitus

Huolellinen kartoitus

Tutkimme kumppaniyritystemme taustat ennen yhteistyön aloittamista ja keräämme myös aktiivisesti palautetta yhteistyön aikana. Tarvittaessa irtisanomme yhteistyön, jos palvelun tai työn laatu paljastuu heikkolaatuiseksi. Näin saamme pidettyä palvelussamme listattujen yritysten laadun korkealla.

Palvelumme on juuri julkaistu, joten valitettavasti remontin kilpailuttaminen ei ole vielä mahdollista. Pyrimme avaamaan palvelun mahdollisimman pikaisesti.