Kilpailuta kylpyhuoneremontti Espoon alueella

Kilpailuta kylpyhuoneremontti Espoossa muutamassa minuutissa palvelumme kautta. Jätä tarjouspyyntö, niin välitämme sen paikkakunnalla toimiville luotettaville ja ammattitaitoisille urakoitsijoille. Tarjouspyynnön jättäminen on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään.

Kylpyhuoneremontti Espoo - pääkuva

Tavoita alueesi pätevimmät tekijät

Kotietu-palvelun kautta tavoitat nopeasti Espoon luotettavimmat urakoitsijat. Rakennusalan toimijoita on valtava määrä, eikä iso osa yrityksistä panosta markkinointiin, joten hyvien tekijöiden löytäminen ei ole aivan itsestään selvää. Olemme tehneet kartoitustyön puolestasi, jotta saat remontillesi varmasti parhaat mahdolliset tekijät.

Täytä oheisen painikkeen takaa löytyvä tarjouspyyntölomake, niin välitämme tarjouspyyntösi yhteistyökumppaneillemme. Ota tämän jälkeen rennosti ja jää odottamaan yhteydenottoja. Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Paras hinta

Remonteille ei ole olemassa listahintoja, vaan tarjoukset laaditaan aina tapauskohtaisesti. Tästä johtuen tarjousten hinnoissa ja sisällöissä on aina eroja. Palvelumme kautta saat remontillesi parhaan hinnan varteenotettavien toimijoiden joukosta.

Yksi lomake, monta tarjousta

Kotietu-palvelun kautta saat kilpailutettua urakkasi helposti yhdellä lomakkeella. Rakennusalan toimijoita on niin valtava määrä, että sopivien yritysten kartoittaminen ja kontaktointi on työlästä puuhaa. Käytä aikasi paremmin ja hyödynnä valmis kanavamme remontin kilpailuttamiseen!

huolellinen_kartoitus

Huolellinen kartoitus

Tutkimme kumppaniyritystemme taustat ennen yhteistyön aloittamista ja keräämme myös aktiivisesti palautetta yhteistyön aikana. Tarvittaessa irtisanomme yhteistyön, jos palvelun tai työn laatu paljastuu heikkolaatuiseksi. Näin saamme pidettyä palvelussamme listattujen yritysten laadun korkealla.

Kylpyhuoneremontti Espoo - remontin vaiheet

1. Remontin suunnittelu

Uuden kylpyhuoneen onnistunut toteutus edellyttää yksityiskohtaisen suunnitelman laatimista ennen urakan alkua. Suunnitelmassa käydään läpi kuinka laaja remontti huoneelle suoritetaan, sekä päätetään muun muassa tulevista pintamateriaaleista ja kalusteista. Suunnitelma on järkevintä tehdä yhdessä remontin toteuttavan urakoitsijan kanssa.

2. Asunnon suojaaminen

Ennen remontin aloittamista asunto suojataan purkutöiden aiheuttamalta pölyltä ja lialta tarkoituksenmukaisella suojamuovilla. Lattian suojana käytetään usein pahvia tai kovalevyä ja kylpyhuoneen oviaukkoon teipataan suojamuovi, jonka vetoketjullisesta oviaukosta urakoitsijat pääsevät kulkemaan.

3. Purkutyöt

Huoneiston suojaustoimenpiteiden jälkeen voidaan aloittaa purkutyöt. Kylpyhuoneen sähkö ja vesi katkaistaan, kalusteet irrotetaan ja paneelit, sekä laatoitus puretaan. Kun huoneen pinnat on purettu, tehdään vanhoille rakenteille kuntotarkistus ja kosteusmittaus. Kosteuden takia vaurioituneet tai muuten vialliset rakenteet korjataan ennen seuraavaan työvaiheeseen siirtymistä.

4. Pohjatyöt

Purkuvaiheen jälkeen päästään aloittamaan pohjatyöt, joihin kuuluu muun muassa lattiavalujen tekeminen ja seinien tasoittaminen. Mikäli huoneeseen tulee lattialämmitys, asennetaan se pohjatöiden yhteydessä. Lattian kaadot on suunniteltava huolellisesti ja pintojen on oltava tasaiset, jotta märkätilasta tulisi mahdollisimman toimiva ja kestävä.

5. Vesieristeet

Kun pohjatyöt on tehty, suoritetaan kylpyhuoneelle asianmukaiset vedeneristystoimenpiteet. Tämä työvaihe vaatii erityistä tarkkuutta, sillä huolimattomasti eristetyt pinnat voivat pahimmillaan päästää kosteutta tilan rakenteisiin aiheuttaen ajan saatossa suuria ongelmia.

6. Sähkö- ja putkityöt

Sähkömies tekee tilaan määräysten mukaiset sähkövedot ja huolehtii valaistuksesta. Putkimies puolestaan on vastuussa putkien ja vesipisteiden sijoittelusta. Nämä työvaiheet suorittaa aina alan erikoisosaaja.


7. Laattojen ja kalusteiden asennus

Uudet kylpyhuoneen laatat kiinnitetään seiniin ja lattiaan kiinnityslaastin avulla. Kun laasti on kuivunut, tehdään laattojen väleihin saumaukset. Tämän jälkeen voidaan suorittaa kylpyhuoneen kalusteiden kiinnitys.

8. Jälkien siivous

Kalusteiden kiinnittämisen jälkeen urakka on viimeistelyä vaille valmis. Kylpyhuoneelle suoritetaan vielä käyttöönottopesu ja remontin jäljet siivotaan.

Näin onnistut remontissa

Kylpyhuoneremontti Espoo - kuvituskuva

Konsultoi remonttiyritystä kylpyhuoneen suunnittelussa

Mittavamman kylpyhuoneremontin suunnittelussa on otettava huomioon valtava määrä eri asioita. Suunnittelutyö vaatii paljon teknistä ymmärrystä ja siksipä suunnitelma kannattaakin laatia yhdessä ammattilaisen kanssa. Asiantuntija pystyy hahmottamaan nopeasti, mitä toiveitasi pystytään toteuttamaan ja mitä ei.

Varaa riittävän suuri ja joustava budjetti

Remonttibudjettiin on hyvä varata jonkin verran joustovaraa, sillä urakan lopulliset kustannukset eivät aina vastaa sataprosenttisesti urakoitsijan antamaa hinta-arviota. Erityisesti iäkkäämmän rakennuksen märkätilan kunnostustyö saattaa osoittautua yllättävän hintavaksi, sillä vanhojen kylpyhuoneiden rakenteet ja putkistot saattavat olla uusimisen tarpeessa. Budjetin suhteen ei myöskään kannata nuukailla liikaa, koska mahdollisimman halvalla teetetyn työn laatu ei aina ole lopputulokseltaan tyydyttävä.

Suosi laadukkaita materiaaleja

Laaja kylpyhuoneremontti Espoossa on melko hintava projekti ja esimerkiksi kalusteissa säästäminen saattaa tuntua houkuttelevalta idealta, mutta edullisimpien kalusteiden käyttöikä ei ole pisimmästä päästä. Uuden märkätilan kalusteita ja pintamateriaaleja kannattaa ajatella pitkän tähtäimen sijoituksena, sillä laadukkaat materiaalit kestävät käyttöä pidempään ja toimivat valttikorttina asuntoa myydessä.

Vertaile urakoitsijoita

Kylpyhuoneremontin kilpailuttaminen kannattaa aina, pyytämällä tarjouksen useammalta toimijalta voit valita juuri sinulle sopivimman tekijän. Muista, että halpaa hintaa tärkeämpi asia kylpyhuoneremontissa on urakoitsijan ammattitaito ja luotettavuus. Voit arvioida remonttiyritysten laatua muun muassa tutkimalla niiden verkkosivuilta löytyviä referenssejä.

Käytä tilan neliöt tehokkaasti

Esimerkiksi pienen kerrostaloasunnon ahtaan kylpyhuoneen käyttökokemusta on mahdollista parantaa fiksulla tilasuunnittelulla. Kylpyhuoneen säilytystilat kannattaa sijoittaa sellaisiin paikkoihin, missä ne vaikuttavat mahdollisimman vähän huoneessa liikkumiseen. Pesualtaan alla oleva tyhjä tila sopii mainiosti vaikkapa pienelle hyllylle tai kaapille. Myös kylpyhuoneen materiaalien värivalinnoilla ja sopivalla valaistuksella pystytään luomaan huoneeseen lisää tilan tuntua.

Usein kysytyt kysymykset

Mikäli asut taloyhtiössä, tulee sinulla olla taloyhtiön suostumus remonttiin ennen kuin työt voidaan käynnistää. Ota yhteyttä taloyhtiösi isännöintiin, jos tarvitset ohjeistusta lupa-asioissa ja tarvittavien ilmoitusten tekemisessä. Muistathan huomioida taloyhtiön muut asukkaat ilmoittamalla urakasta erityisesti silloin, jos luvassa on huomattavan pitkäkestoinen urakka.

Välitämme tarjouspyyntösi remonttiyrityksille täysin veloituksetta. Et myöskään sitoudu mihinkään, vaan voit kieltäytyä vastaanottamistasi tarjouksista. 

Tavoitteenamme on laajentaa toimintamme koko Suomeen. Kylpyhuoneremontti Espoon alueella on mahdollista kilpailuttaa palvelumme kautta.