Kylpyhuoneremontti Espoossa alan huippuosaajalta

Hanki kylpyhuoneremontti Espoossa alan huippuosaajan toteuttamana. Kotietu on kartoittanut urakoitsijat puolestasi, joten kauttamme saat yhteyden alueesi rautaisimpaan ammattilaiseen.

Tavoita alueesi pätevin tekijä

Kotietu-palvelun kautta tavoitat nopeasti Espoon ammattitaitoisimman urakoitsijan. Rakennusalan toimijoita on valtava määrä, eikä iso osa yrityksistä panosta markkinointiin, joten hyvän tekijän löytäminen ei ole aivan itsestään selvää. Olemme tehneet kartoitustyön puolestasi, jotta kylpyhuoneremonttisi toteutetaan varmasti parhaan mahdollisen tekijän toimesta.

Täytä oheisen painikkeen takaa löytyvä tarjouspyyntölomake, niin välitämme tarjouspyyntösi yhteistyökumppanillemme. Ota tämän jälkeen rennosti ja jää odottamaan yhteydenottoa. Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Kylpyhuoneremontti Espoo – remontin vaiheet

1. Remontin suunnittelu

Uuden kylpyhuoneen onnistunut toteutus edellyttää yksityiskohtaisen suunnitelman laatimista ennen urakan alkua. Suunnitelmassa käydään läpi kuinka laaja remontti huoneelle suoritetaan, sekä päätetään muun muassa tulevista pintamateriaaleista ja kalusteista. Suunnitelma on järkevintä tehdä yhdessä remontin toteuttavan urakoitsijan kanssa.

2. Asunnon suojaaminen

Ennen remontin aloittamista asunto suojataan purkutöiden aiheuttamalta pölyltä ja lialta tarkoituksenmukaisella suojamuovilla. Lattian suojana käytetään usein pahvia tai kovalevyä ja kylpyhuoneen oviaukkoon teipataan suojamuovi, jonka vetoketjullisesta oviaukosta urakoitsijat pääsevät kulkemaan.

3. Purkutyöt

Huoneiston suojaustoimenpiteiden jälkeen voidaan aloittaa purkutyöt. Kylpyhuoneen sähkö ja vesi katkaistaan, kalusteet irrotetaan ja paneelit, sekä laatoitus puretaan. Kun huoneen pinnat on purettu, tehdään vanhoille rakenteille kuntotarkistus ja kosteusmittaus. Kosteuden takia vaurioituneet tai muuten vialliset rakenteet korjataan ennen seuraavaan työvaiheeseen siirtymistä.

4. Pohjatyöt

Purkuvaiheen jälkeen päästään aloittamaan pohjatyöt, joihin kuuluu muun muassa lattiavalujen tekeminen ja seinien tasoittaminen. Mikäli huoneeseen tulee lattialämmitys, asennetaan se pohjatöiden yhteydessä. Lattian kaadot on suunniteltava huolellisesti ja pintojen on oltava tasaiset, jotta märkätilasta tulisi mahdollisimman toimiva ja kestävä.

5. Vesieristeet

Kun pohjatyöt on tehty, suoritetaan kylpyhuoneelle asianmukaiset vedeneristystoimenpiteet. Tämä työvaihe vaatii erityistä tarkkuutta, sillä huolimattomasti eristetyt pinnat voivat pahimmillaan päästää kosteutta tilan rakenteisiin aiheuttaen ajan saatossa suuria ongelmia.

6. Sähkö- ja putkityöt

Sähkömies tekee tilaan määräysten mukaiset sähkövedot ja huolehtii valaistuksesta. Putkimies puolestaan on vastuussa putkien ja vesipisteiden sijoittelusta. Nämä työvaiheet suorittaa aina alan erikoisosaaja.

7. Laattojen ja kalusteiden asennus

Uudet kylpyhuoneen laatat kiinnitetään seiniin ja lattiaan kiinnityslaastin avulla. Kun laasti on kuivunut, tehdään laattojen väleihin saumaukset. Tämän jälkeen voidaan suorittaa kylpyhuoneen kalusteiden kiinnitys.

8. Jälkien siivous

Kalusteiden kiinnittämisen jälkeen urakka on viimeistelyä vaille valmis. Kylpyhuoneelle suoritetaan vielä käyttöönottopesu ja remontin jäljet siivotaan.

Näin onnistut remontissa

Usein kysytyt kysymykset

Mikäli asut taloyhtiössä, tulee sinulla olla taloyhtiön suostumus remonttiin ennen kuin työt voidaan käynnistää. Ota yhteyttä taloyhtiösi isännöintiin, jos tarvitset ohjeistusta lupa-asioissa ja tarvittavien ilmoitusten tekemisessä. Muistathan huomioida taloyhtiön muut asukkaat ilmoittamalla urakasta erityisesti silloin, jos luvassa on huomattavan pitkäkestoinen urakka.

Välitämme tarjouspyyntösi täysin veloituksetta. Et myöskään sitoudu tarjouspyynnöllä mihinkään.

Tavoitteenamme on laajentaa toimintamme koko Suomeen. Kylpyhuoneremontti Espoon alueella on mahdollista kilpailuttaa palvelumme kautta.