Kilpailuta keittiön asennuksen hinta yhdellä lomakkeella

Kilpailuta keittiön asennuksen hinta nopeasti yhden toimijan kautta. Täytä vain sivustoltamme löytyvä lomake, minkä jälkeen välitämme tarjouspyyntösi alueesi parhaimmille toimijoille. Ota tämän jälkeen rennosti ja jää odottamaan yhteydenottoja.

Keittiön asennus hinta: pääkuva

Tavoita alueesi pätevimmät tekijät

Kotietu-palvelun kautta tavoitat nopeasti alueesi luotettavimmat urakoitsijat. Rakennusalan toimijoita on valtava määrä, eikä iso osa yrityksistä panosta markkinointiin, joten hyvien tekijöiden löytäminen ei ole aivan itsestään selvää. Olemme tehneet kartoitustyön puolestasi, jotta saat remontillesi varmasti parhaat mahdolliset tekijät.

Täytä oheisen painikkeen takaa löytyvä tarjouspyyntölomake, niin välitämme tarjouspyyntösi yhteistyökumppaneillemme. Ota tämän jälkeen rennosti ja jää odottamaan yhteydenottoja. Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Paras hinta

Remonteille ei ole olemassa listahintoja, vaan tarjoukset laaditaan aina tapauskohtaisesti. Tästä johtuen tarjousten hinnoissa ja sisällöissä on aina eroja. Palvelumme kautta saat remontillesi parhaan hinnan varteenotettavien toimijoiden joukosta.

Yksi lomake, monta tarjousta

Kotietu-palvelun kautta saat kilpailutettua urakkasi helposti yhdellä lomakkeella. Rakennusalan toimijoita on niin valtava määrä, että sopivien yritysten kartoittaminen ja kontaktointi on työlästä puuhaa. Käytä aikasi paremmin ja hyödynnä valmis kanavamme remontin kilpailuttamiseen!

huolellinen_kartoitus

Huolellinen kartoitus

Tutkimme kumppaniyritystemme taustat ennen yhteistyön aloittamista ja keräämme myös aktiivisesti palautetta yhteistyön aikana. Tarvittaessa irtisanomme yhteistyön, jos palvelun tai työn laatu paljastuu heikkolaatuiseksi. Näin saamme pidettyä palvelussamme listattujen yritysten laadun korkealla.

Kokemattoman remppaajan kannattaa ulkoistaa asennus

Keittiön asennus kannattaa ulkoistaa remonttiyhtiölle, mikäli keittiön tilaaja ei ole kokenut remppaaja. Asennuksessa on kaapistojen kokoamisen ja niiden asentamisen lisäksi purettava vanha keittiö, tehtävä pohjatöitä ja hoidettava sähkö- ja putkiasennuksia. Työtä tilatessa kannattaa vielä varmistaa, että keittiön asennuksen hinta sisältää varmasti kaiken tarvittavan, eikä työ seisahdu esimerkiksi sähkömiehen tarpeeseen tai siihen, että purkujätteelle ei ole olemassa sijoituspaikkaa.

Uuden keittiön hankinta tarkoittaa hetkellistä katkosta ruoanlaittomahdollisuuksissa, kun vanha keittiö on purettava uuden tieltä. Purkutöihin ei kannata ruveta ennen kuin uuden keittiön saapuminen on varmistunut ja asennustyöstä on lyöty nimi paperiin. Kalustepaketit vievät reippaasti tilaa, joten niitä varten kannattaa raivata valmiiksi tyhjä alue. Yksittäisten pakettien ympärillä on oltava tarpeeksi tilaa, jotta niiden sisältö voidaan varmistaa ja ne voidaan lajitella ryhmittäin. Pakettien läpikäynti on tärkeää, jotta mahdollisista vioista ja puutteista voidaan reklamoida – eivätkä puutteet tule esiin vasta asennustyön aikana, joka tarkoittaisi välittömästi aikataulun – ja mahdollisesti budjetin – pettämistä. Pakettien läpikäynti onnistuu lähetyslistan avulla. Käsittele niitä vain varoen, jotta kaappeihin ja työtasoihin ei tule naarmuja.

Purkutöiden jälkeen lattia ja seinät on tasoitettava. Pintojen ja kulmien on oltava mahdollisimman suoria, jotta keittiön asennus onnistuu sujuvasti. Epätasaiset pinnat on siis tasoitettava ja samalla on varmistettava, että seinä on tarpeeksi kestävä uusien kaapistojen kiinnittämiseen. Sähkö-, vesi-, viemäri- ja ilmastointipisteet selviävät keittiöpiirustuksesta: ennen uusien kaapistojen asennusta, on varmistettava, että pisteet ovat oikeilla paikoillaan. Muutostyöt vaativat sähkö- tai putkimiehen apua.

Kaapistojen asennusta varten seinään vedetään asennuslinjat keittiöpiirustusten pohjalta. Itse asennustyö aloitetaan keittiön rungon eli kaappien kiinnittämisellä, jonka jälkeen asennetaan laatikot ja työtasot. Loppuvaiheessa kodinkoneet sijoitetaan suunnitelmien mukaisille paikoille ja kaappeihin kiinnitetään ovet.

Keittiön asennus hinta - Mistä kustannukset koostuvat?

Keittiön asennuksen hinta riippuu asennustyön laajuudesta. Alla on eritelty hintaan vaikuttavia tekijöitä tarkemmin.

Asbestikartoitus on teetettävä ennen vuotta 1994 rakennettuihin kiinteistöihin, jos remontin aikaiset purkutyöt saattavat sisältää asbestipurkutöitä. Keittiössä asbestia saattaa löytyä esimerkiksi lattiasta tai laatoista, joten ennen purkutöitä keittiöstä on otettava näytteet. Kartoituksen hinta on keskimäärin muutaman sata euroa, mutta hinnassa on kohteesta riippuen vaihtelua suuntaan jos toiseen.

Purkutyö on aina kalliimpi, jos tilasta löytyy asbestia. Asbestikartoitus parantaa kuitenkin sikäli tilannetta, että ennen purkutyöt suoritettiin usein oletusarvoisesti asbestipurkutöinä. Nyt purkutyöt onnistuvat helpommin, jos tilasta ei tätä haitta-ainetta ole löytynyt.

Mahdolliset muutostyöt nostavat hintaa. Halvimmillaan keittiön asennus onnistuu niin, että vanhan vesipisteen tai hormin paikkaa ei vaihdeta, jolloin keittiöön ei jouduta tekemään muutostöitä. Putkimies on kuitenkin aina hankittava, kun uuden keittiön putkia aletaan asentaa.

Keittiön asennustyön hinta pyörii yleensä 1000-2000 euron välillä keittiöstä riippuen. Keittiön koko, asennusratkaisut ja lisätyöt vaikuttavat kuitenkin hintaan, joten hintalappu saattaa olla myös suurempi. Aikaa asennukseen kuluu yleensä pari päivää.

Uuden keittiön pistorasioiden asentamiseen tarvitaan sähkömiestä, jos vanhojen pistorasioiden paikkoja muutetaan. Hintaan vaikuttaa mm. muutostöiden suuruus ja pistorasioiden lukumäärä.

Keittiön asennus hinta

Alenna näillä vinkeillä asennuksen hintaa

Keittiön asennus hinta: kuvituskuva

Tee osa töistä itse

Remonttitaitoinen voi hyvin tehdä osan töistä itse, jos haluaa alentaa hieman hintaa, mutta ei jaksa tai osaa viedä projektia kokonaisuudessaan läpi. Tyypillisiä itse tehtäviä töitä ovat purkutyöt ja siivous.

Verottajalta 2250 euron kädenojennus

Kotitalousvähennys kannattaa aina hyödyntää, sillä tämä on tuntuva etu kotia remontoidessa. Kotitalousvähennyksen voi ilmoittaa verokortille, jolloin vähennysedun saa heti käyttöönsä. Ilmoitus onnistuu myös jälkeenpäin veroilmoitusta tehdessä. Ilmoitusta varten vaaditaan yrityksen y-tunnus, laskun loppusumma sekä työn osuus verojen kanssa. Urakoitsijan antamat kuitit pitää muistaa säilyttää.

Säästä kalusteissa

Uutta keittiötä ei kannata ostaa ensimmäisestä vastaantulevasta kaupasta, vaan niitä kannattaa tutkailla rauhassa ennen ostopäätöksen tekemistä. Kärsivällinen ostaja saa yleensä aina ostoksensa parhaimpaan hintaan, kun yleinen hintataso on taustatyön ansiosta selvillä ja on aikaa odottaa esimerkiksi mahdollisia alennusmyyntejä tai muita kampanjoita.

Kilpailuta remontin rahoitus

Tarvitsetko lisärahoitusta urakkaasi varten? Muista kilpailuttaa myös remontin rahoitus, jotta ylimääräiset rahoituskustannukset eivät tee turhan suurta lisäystä remontin lopullisiin kustannuksiin.

Kilpailuta urakoitsija

Keittiön asentaja kannattaa aina kilpailuttaa. Hinnan lisäksi tällä on vaikutusta työn laatuun, kun voit haastatella useampaa urakoitsijaa ja näin selvittää heidän ammattitaitoaan sekä asiakaspalvelun laatua.

Usein kysytyt kysymykset

Saat kilpailutettua asennuksen nopeasti yhdellä lomakkeella. Olemme selvittäneet puolestasi alueesi parhaimmat urakoitsijat, jotta saat remontillesi varmasti ammattitaitoiset tekijät – ja vieläpä kilpailukykyiseen hintaan. Välitämme tarjouspyyntösi yhteistyökumppaneillemme välittömästi lomakkeen lähettämisen jälkeen. Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Keittiön asennushinta riippuu täysin asennuksen laajuudesta. Pelkän asennuksen voi saada keittiön koosta riippuen 1000-2000 eurolla. Jos puhutaan kokonaisvaltaisesta keittiöremontista, niin töineen, kalusteineen, kodinkoneineen ja kaapistoineen hinta pyörii usein 10 000 – 20 000 euron välillä.