Keittiöremontti alueilla Helsinki, Espoo ja Vantaa

Hanki keittiöremontti huippuosaajalta alueilla Helsinki, Espoo ja Vantaa. Kotietu on kartoittanut urakoitsijat puolestasi, joten kauttamme saat yhteyden alueesi rautaisimpaan ammattilaiseen.

Tavoita alueesi pätevin tekijä

Kotietu-palvelun kautta tavoitat nopeasti alueesi ammattitaitoisimman urakoitsijan. Rakennusalan toimijoita on valtava määrä, eikä iso osa yrityksistä panosta markkinointiin, joten hyvän tekijän löytäminen ei ole aivan itsestään selvää. Olemme tehneet kartoitustyön puolestasi, jotta keittiöremonttisi toteutetaan varmasti parhaan mahdollisen tekijän toimesta.

Täytä oheisen painikkeen takaa löytyvä tarjouspyyntölomake, niin välitämme tarjouspyyntösi yhteistyökumppanillemme. Ota tämän jälkeen rennosti ja jää odottamaan yhteydenottoa. Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Mitä kaikkea keittiöremontin yhteydessä voidaan uusia?

Keittiöremontti alueilla Helsinki, Espoo ja Vantaa voidaan toteuttaa joko kevyenä pintaremonttina tai kokonaisvaltaisena keittiön uusimisena. Remontin yhteydessä voidaan päivittää runsaasti erilaisia materiaaleja.

Työtasojen materiaaliksi voi valita esimerkiksi laminaatin, puun, kiven tai kvartsin. Näistä laminaatti on edullisin ja helppohoitoisin, jonka lisäksi sen kestävyys on myös huippuluokkaa. Muilla materiaaleilla keittiöön voidaan luoda ylellisyyttä ja persoonallisuutta. Esimerkiksi luonnonkivi on materiaali, jota ei kaikista keittiöistä löydy. Yhdistämällä tällaisia erikoisempia materiaaleja keittiöstä voidaan luoda todella upea. Samaten erilaisilla materiaaleilla myös sen toiminnallisuutta voidaan kehittää: työtasoksi voidaan valita esimerkiksi materiaali, jota voidaan käyttää pilkkomiseen ja leipomiseen, jolloin erillistä alustaa ei tarvita.

Kaapistot muodostavat keittiön rungon, joten niillä on luonnollisesti suuri vaikutus keittiön ulkonäköön. Keittiökaapeissa on runsaasti valinnanvaraa ja hintaskaala on myös laaja. Kaapistoissa kannattaa kiinnittää erityishuomio erilaisiin mekanismeihin, sillä näiden avulla keittiön toiminnallisuus voidaan viedä uudelle tasolle.

Keittiöremontin yhteydessä uusitaan usein myös lattia. Lattiamateriaaliksi voidaan valita muun muassa laminaatti, parketti, vinyyli, korkki tai laatta. Laatta on varsinkin keittiöön loistava vaihtoehto, sillä jatkuvat vesi- ja ruokaroiskeet asettavat materiaalille omat vaatimuksensa. Laattalattian asennus on kuitenkin melko työlästä, joten myös sen hinta on esimerkiksi laminaattiin nähden korkeampi.

Allas ja hana ovat keskeisellä paikalla keittiötä, joten niiden muotoiluun ja ulkonäköön on syytä kiinnittää huomiota jo pelkästään visuaalisista syistä. Altaan materiaali voi olla esimerkiksi ruostumatonta terästä, kivikeramiikkaa tai komposiittia. Isossa osassa asunnoista on käytössä astianpesukone, joten allasta ei välttämättä käytetä sen suuremmin tiskaamiseen. Altaan on oltava kuitenkin riittävän tilava esimerkiksi uunipeltien ja kattiloiden pesemiseen.

Valaistus voidaan toteuttaa loisteputki-, halogeeni- tai led-valaisimilla. Led-valaisimet alkavat olla yhä suositumpia, sillä ne taipuvat moneen eri käyttötarkoitukseen ja ovat hyvin energiatehokkaita. Valaistuksen suunnittelussa on syytä kiinnittää huomiota siihen, että valaistus ei häikäise ja se on riittävän voimakas tehokkaaseen työskentelyyn. Tunnelmaan panostavan on tärkeää miettiä myös oikeaa värilämpötilaa ja himmentimien käyttöä.

Keittiöremontti Helsinki, Espoo, Vantaa

Usein kysytyt kysymykset

Et sitoudu mihinkään, vaan voit kieltäytyä vastaanottamastasi tarjouksesta mikäli se ei miellytä. Jätä tarjouspyyntö alueilla Helsinki, Espoo ja Vantaa jo tänään!

Laajennamme toiminta-aluettamme jatkuvasti, mutta koko Suomessa emme vielä operoi. Kaupungit, joissa remontin voi kilpailuttaa palvelumme kautta, on listattu sivun ylälaidasta löytyvässä lomakkeessa. Keittiöremontti alueilla Helsinki, Espoo ja Vantaa on mahdollista kilpailuttaa kauttamme.