Haluamme auttaa urakoitsijan valinnassa

Kodin remontointiin liittyvät päätökset ovat taloudellisesti suuria. Oman kodin uudistamiseen liittyy myös paljon tunteita, sillä varmasti kaikki haluavat mahdollisimman onnistuneen lopputuloksen. Rakennusala pitää sisällään kuitenkin niin laajan kattauksen erilaisia toimijoita, että osaavan tekijän löytäminen voi olla todella haastavaa.

Palvelumme on luotu helpottamaan tätä valintatilannetta. Olemme etsineet jokaiselta alueelta parhaat mahdolliset tekijät, jotta urakan kilpailuttaminen onnistuu nopeasti hyvämaineisten ja luotettavien yritysten kesken. Keräämme yhteistyön aloittamisenkin jälkeen aktiivisesti palautetta, jotta saamme pidettyä palvelussamme listattujen yritysten laadun korkealla. Tarvittaessa irtisanomme yhteistyön, jos yhteistyökumppanin työn tai palvelun laatu paljastuu heikoksi.

Palvelumme on tällä hetkellä alkuvaiheessa, joten toimimme vasta rajatulla alueella. Oman alueesi tilanteen näet tarjouspyyntölomakkeestamme: mikäli voit valita paikkakunnaksi oman sijaintisi, niin urakan kilpailuttaminen onnistuu. Urakoiden suhteen tilanne on sama eli laajennamme palvelutarjontaamme jatkuvasti. Alla on listattu kaikki tällä hetkellä palvelustamme löytyvät urakat.