Kilpailuta rakennusliikkeet Kotiedun kautta

Kilpailuta rakennusliikkeet parissa minuutissa Kotietu-palvelun kautta. Olemme kartoittaneet alueesi luotettavimmat ja pätevimmät tekijät puolestasi, jotta saat nopeasti yhteyden oikeisiin tekijöihin. Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Rakennusliikkeet - kuvituskuva

Tavoita alueesi pätevimmät tekijät

Kotietu-palvelun kautta tavoitat nopeasti alueesi luotettavimmat rakennusliikkeet. Rakennusalan toimijoita on valtava määrä, eikä iso osa yrityksistä panosta markkinointiin, joten hyvien tekijöiden löytäminen ei ole aivan itsestään selvää. Olemme tehneet kartoitustyön puolestasi, jotta saat remontillesi varmasti parhaat mahdolliset tekijät.

Täytä oheisen painikkeen takaa löytyvä tarjouspyyntölomake, niin välitämme tarjouspyyntösi yhteistyökumppaneillemme. Ota tämän jälkeen rennosti ja jää odottamaan yhteydenottoja. Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Paras hinta

Remonteille ei ole olemassa listahintoja, vaan tarjoukset laaditaan aina tapauskohtaisesti. Tästä johtuen tarjousten hinnoissa ja sisällöissä on aina eroja. Palvelumme kautta saat remontillesi parhaan hinnan varteenotettavien toimijoiden joukosta.

Yksi lomake, monta tarjousta

Kotietu-palvelun kautta saat kilpailutettua urakkasi helposti yhdellä lomakkeella. Rakennusalan toimijoita on niin valtava määrä, että sopivien yritysten kartoittaminen ja kontaktointi on työlästä puuhaa. Käytä aikasi paremmin ja hyödynnä valmis kanavamme remontin kilpailuttamiseen!

huolellinen_kartoitus

Huolellinen kartoitus

Tutkimme kumppaniyritystemme taustat ennen yhteistyön aloittamista ja keräämme myös aktiivisesti palautetta yhteistyön aikana. Tarvittaessa irtisanomme yhteistyön, jos palvelun tai työn laatu paljastuu heikkolaatuiseksi. Näin saamme pidettyä palvelussamme listattujen yritysten laadun korkealla.

Rakennusliikkeiden vertailu kannattaa

Rakennusalan palveluiden tarjonta on kirjavaa, eikä urakan tekijäksi kannata kelpuuttaa ketä tahansa. Sopivaa tekijää etsiessä saattaa varteenotettavien firmojen lisäksi törmätä myös heikkolaatuisiin toimijoihin tai jopa suoranaisiin huijauksiin. Luotettavan urakoitsijan löytäminen suuresta joukosta edellyttää hiukan tutkimustyötä ja pelisilmää, mutta vaivannäkö palkitaan siinä vaiheessa, kun pääset nauttimaan ammattitaidolla tehdyn työn kauniista ja kestävästä tuloksesta.

Jotkin rakennusliikkeet myyvät palveluitaan selvään alihintaan. Epäilyttävän edullisen hinnan pitäisi saada hälytyskellot soimaan, sillä tällaiset firmat eivät yleensä ole luottamuksen arvoisia. Rakennusalan rautaiset ammattilaiset tietävät työnsä arvon ja veloittavat siitä sen mukaisesti.

Liian pienellä budjetilla teetetyn työn jälki ei myöskään usein ole tyydyttävää ja rakennusvirheiden korjaamiseen käytetty summa saattaa nostaa projektin kokonaiskulut korkeammiksi, kuin mitä kalliimman tekijän palkkaaminen olisi kustantanut. Epämääräisten firmojen kanssa asioiminen voi olla myös henkisesti raskasta, jos aikatauluista ja sopimuksista ei pidetä kiinni. Turhan stressin välttämiseksi projektia varten kannattaa varata sellainen budjetti, joka varmasti riittää laadukkaan tekijän palkkaamiseen.

Luotettavaa tekijää etsiessä on tärkeää muistaa tarkastaa potentiaalisten firmojen taustatiedot. Rakennusliikkeet ja niiden perusrekisteritiedot löytyvät patentti- ja rekisterihallituksen, sekä verohallinnon ylläpitämästä yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä ytj.fi-verkkosivustolla. Arvonlisävero-, ennakonperintä- ja kaupparekisteriin kuuluminen osoittaa firman toiminnan olevan lainmukaista. Rekisteristä käy lisäksi ilmi, kuinka pitkään yritys on ollut toiminnassa. Pitkään jatkunut liiketoiminta on hyvä merkki, sillä se kertoo yrityksen vakaudesta ja kokemuksesta.

Huomiota kannattaa kiinnittää myös yrityksen verovelkoihin. Mahdolliset verorästit pystyy tarkastamaan helposti verovelkarekisteristä yritys- ja yhteisötietojärjestelmän kautta. Tämän lisäksi kannattaa tarkastaa firman luottotiedot. Mikäli luottotietorekisteristä käy ilmi, että firmalla on aiempia huomattavia maksuhäiriöitä, on kyseisen toimijan kanssa syytä olla varuillaan. Mikäli summat ovat hyvin pieniä ja yritys vaikuttaa muuten asialliselta, voi velkatilanteesta tai maksuhäiriömerkinnän taustoista kysyä yritykseltä suoraan.

Rakennusliikkeet lisäävät usein nettisivuilleen referenssejä aiemmin toteuttamistaan projekteista, mikä antaa osviittaa yrityksen osaamisesta. Referenssien selailun ohella lisäinformaatiota voi saada myös käymällä läpi yrityksen palveluita käyttäneiden asiakkaiden palautteita. Jos leijonanosa kommenteista vaikuttaa olevan positiivisia, on firma mitä todennäköisimmin luottamuksen arvoinen.

Usein kysytyt kysymykset

Ennakkoa pyytävien firmojen kanssa kannattaa olla varuillaan, sillä ennakkomaksun periminen ei yleensä kuulu luotettavien yritysten toimintatapoihin. Ennakon maksamista tulisi useimmissa tilanteissa pyrkiä välttämään, sillä se on aina turha riski kuluttajalle.

Suuri osa riitatilanteista pohjautuu nimenomaan epämääräisiin suullisiin sopimuksiin. Sopimus kannattaa ehdottomasti laatia kirjallisena, jotta kummallakaan osapuolella ei ole epäselvyyttä pelisäännöistä. Dokumentoitu sopimus ehkäisee riitatilanteiden syntymistä ja luo kuluttajalle oikeusturvaa, mikäli urakkaan liittyvistä asioista joudutaan taistelemaan käräjillä asti. Kirjallisesta sopimuksesta tulee käydä ilmi muun muassa hinnoitteluperusteet, aikataulu ja mahdolliset korvaukset aikataulun viivästymisestä.

Tarjouksen pyytäminen monelta toimijalta on järkevintä mitä voit tehdä. Palvelumme kautta saat yhdellä lomakkeella useamman tarjouksen kerralla alueesi parhailta tekijöiltä. Säästät huomattavan paljon aikaa, kun et joudu pyytämään jokaiselta potentiaaliselta firmalta tarjousta erikseen.