Kilpailuta kylpyhuoneremontti Vantaan alueella

Kilpailuta kylpyhuoneremontti paikkakunnalla Vantaa muutamassa minuutissa palvelumme kautta. Jätä tarjouspyyntö, niin välitämme sen Vantaalla toimiville luotettaville ja ammattitaitoisille urakoitsijoille. Tarjouspyynnön jättäminen on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään.

Kylpyhuoneremontti Vantaa - kuvituskuva

Tavoita alueesi pätevimmät tekijät

Kotietu-palvelun kautta tavoitat nopeasti Vantaan luotettavimmat urakoitsijat. Rakennusalan toimijoita on valtava määrä, eikä iso osa yrityksistä panosta markkinointiin, joten hyvien tekijöiden löytäminen ei ole aivan itsestään selvää. Olemme tehneet kartoitustyön puolestasi, jotta saat remontillesi varmasti parhaat mahdolliset tekijät.

Täytä oheisen painikkeen takaa löytyvä tarjouspyyntölomake, niin välitämme tarjouspyyntösi yhteistyökumppaneillemme. Ota tämän jälkeen rennosti ja jää odottamaan yhteydenottoja. Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Paras hinta

Remonteille ei ole olemassa listahintoja, vaan tarjoukset laaditaan aina tapauskohtaisesti. Tästä johtuen tarjousten hinnoissa ja sisällöissä on aina eroja. Palvelumme kautta saat remontillesi parhaan hinnan varteenotettavien toimijoiden joukosta.

Yksi lomake, monta tarjousta

Kotietu-palvelun kautta saat kilpailutettua urakkasi helposti yhdellä lomakkeella. Rakennusalan toimijoita on niin valtava määrä, että sopivien yritysten kartoittaminen ja kontaktointi on työlästä puuhaa. Käytä aikasi paremmin ja hyödynnä valmis kanavamme remontin kilpailuttamiseen!

huolellinen_kartoitus

Huolellinen kartoitus

Tutkimme kumppaniyritystemme taustat ennen yhteistyön aloittamista ja keräämme myös aktiivisesti palautetta yhteistyön aikana. Tarvittaessa irtisanomme yhteistyön, jos palvelun tai työn laatu paljastuu heikkolaatuiseksi. Näin saamme pidettyä palvelussamme listattujen yritysten laadun korkealla.

Kylpyhuoneremontti Vantaa - Miten urakka etenee?

1. Suunnitelma

Ennen urakkaan ryhtymistä tehdään remonttisuunnitelma, jonka voit laatia yhteistyössä valitsemasi remonttiliikkeen kanssa. Suunnitelmassa kartoitetaan mitä muutoksia kylpyhuoneelle tehdään, minkä lisäksi pääset valitsemaan muun muassa mieleisesi kylpyhuoneen laatat ja kalusteet. Voit etsiä etukäteen ideoita esimerkiksi sisustuslehdistä tai internetistä ja laittaa esimerkkikuvat talteen urakoitsijaa varten. On tärkeää, että kerrot toiveesi remonttifirmalle mahdollisimman tarkasti, jotta lopputulos on juuri sinun näköisesi.

2. Huoneiston suojaus

Asunto suojataan remontin ajaksi muovikelmulla ja lattian kolhiintuminen ja naarmuuntuminen estetään päällystämällä kävelyreitit väliaikaisesti esimerkiksi pahvilla. Ylimääräisen lian ja pölyn pääsemistä kylpyhuoneesta muualle asuntoon ehkäistään huoneen ovelle asennettavalla muovisella vetoketjuovella. Purkuvaiheessa syntyvää pölyä poistetaan samaan aikaan huoneesta koneellisesti.

3. Kylpyhuoneen purku

Kylpyhuoneen kalusteet irrotetaan, minkä jälkeen lattia ja seinät puretaan rakenteisiin asti. Rakenteiden kunto tarkistetaan ja niille tehdään kosteusmittaus. Jos rakenteista paljastuu puutteita, kuten esimerkiksi kosteusvaurio, on rakenteet kuivatettava ennen töiden jatkamista.

4. Pohjatyöt

Kun vanhat pinnat on purettu, aletaan uudelle laatoitukselle valamaan pohjia lattiamassasta. Tämä työvaihe vaatii erityistä tarkkuutta, sillä huolellisesti valetut tasaiset pinnat tekevät kylpyhuoneesta kestävän.

5. Vedeneristys

Lattiavalujen jälkeen kylpyhuoneen pinnat vesieristetään, koska laatoitus saumauksineen ei vielä estä kosteuden pääsemistä rakenteisiin. Pinnat pohjustetaan primerilla ennen varsinaisen nestemäisen vesieristeen levittämistä.

6. Putki- ja sähkötyöt

Putkimies huolehtii putkien, sekä vesipisteiden asennuksesta ja sähkömies ottaa vastuun sähkötöistä, kuten lattialämmityksen asentamisesta ja kylpyhuoneen valaistuksesta. Putki- ja sähkötöitä ei ole ikinä luvallista tehdä omatoimisesti, vaan ne tulee jättää alan asiantuntijoille.

7. Pintojen laatoitus ja uusien kalusteiden asentaminen

Kylpyhuoneen pinnat valellaan laastilla, jonka päälle uudet laatat ladotaan. Kun laatat ovat paikoillaan, saumataan vielä laattojen väleihin jääneet raot. Laastin kuivuttua voidaan uudet kalusteet kiinnittää paikoilleen.

8. Siivous

Loppuviimeistelyjen jälkeen kylpyhuone siivotaan ja sille tehdään niin sanottu käyttöönottopesu, jolla poistetaan pöly- ja likakerros huoneen pinnoilta.

Usein kysytyt kysymykset

Urakalle ei ole olemassa yleispätevää kiinteää hintaa, vaan kulut määrittyvät muun muassa huoneen pinta-alan, kohteen sijainnin, urakointiliikkeen hinnoittelun ja remontissa käytettyjen materiaalien perusteella. Kylpyhuoneen kunnostustyön hinta on Vantaan alueella keskimäärin 5000-6000 euroa.

Kylpyhuoneessa ei tarvitse olla ihmeellisempiä vikoja, jotta sen voisi remontoida. Syyksi riittää aivan yhtä hyvin esimerkiksi tylsistyminen vanhan kylppärin ilmeeseen.

Mikäli asut taloyhtiössä, et missään nimessä saa suorittaa vedeneristystöitä itse, vaan sinun tulee palkata tehtävään alan asiantuntija. Jos asut omakotitalossa, voit lain puitteissa asentaa eristeet omakätisesti, mutta ammattilaisen apuun luottaminen on tällöinkin suositeltavaa. Taitamattoman henkilön tekemä vedeneristys on tikittävä aikapommi, jonka seuraukset voivat pahimmillaan olla katastrofaaliset. Itse tehty vedeneristys voi vaikuttaa myös negatiivisella tavalla asunnon myyntiin, sillä moni asunnon ostaja näkee sen liian suurena riskinä.

Rahoituksen kilpailuttaminen on aina järkevää. Pyytämällä tarjouksen useammalta toimijalta saat juuri sinulle sopivimmat lainaehdot ja säästät selvää rahaa.

Palvelun käyttäminen on asiakkaalle täysin ilmaista ja riskitöntä. Tarjouspyyntö ei ole sitova, vaan halutessasi voit hylätä saamasi tarjoukset veloituksetta.

Projektin valmistuminen kestää yleensä noin 2-5 viikkoa tapauksesta riippuen. Urakan kestoon vaikuttavat muun muassa asiakkaan toivomat korjaustoimenpiteet ja kunnostettavan tilan koko. Alkuperäinen aika-arvio saattaa joskus ylittyä esimerkiksi silloin, jos urakan aikana havaitaan kosteuden aiheuttamia vahinkoja tilan rakenteissa.