Kilpailuta keittiöremontti alueilla Helsinki, Espoo ja Vantaa

Kilpailuta keittiöremontti alueilla Helsinki, Espoo ja Vantaa nopeasti yhden toimijan kautta. Täytä vain sivustoltamme löytyvä lomake, minkä jälkeen välitämme tarjouspyyntösi alueesi parhaimmille toimijoille. Ota tämän jälkeen rennosti ja jää odottamaan yhteydenottoja.

Keittiöremontti, Helsinki, Espoo, Vantaa - pääkuva

Tavoita alueesi pätevimmät tekijät

Kotietu-palvelun kautta tavoitat nopeasti alueesi luotettavimmat urakoitsijat. Rakennusalan toimijoita on valtava määrä, eikä iso osa yrityksistä panosta markkinointiin, joten hyvien tekijöiden löytäminen ei ole aivan itsestään selvää. Olemme tehneet kartoitustyön puolestasi, jotta saat remontillesi varmasti parhaat mahdolliset tekijät.

Täytä oheisen painikkeen takaa löytyvä tarjouspyyntölomake, niin välitämme tarjouspyyntösi yhteistyökumppaneillemme. Ota tämän jälkeen rennosti ja jää odottamaan yhteydenottoja. Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Paras hinta

Remonteille ei ole olemassa listahintoja, vaan tarjoukset laaditaan aina tapauskohtaisesti. Tästä johtuen tarjousten hinnoissa ja sisällöissä on aina eroja. Palvelumme kautta saat remontillesi parhaan hinnan varteenotettavien toimijoiden joukosta.

Yksi lomake, monta tarjousta

Kotietu-palvelun kautta saat kilpailutettua urakkasi helposti yhdellä lomakkeella. Rakennusalan toimijoita on niin valtava määrä, että sopivien yritysten kartoittaminen ja kontaktointi on työlästä puuhaa. Käytä aikasi paremmin ja hyödynnä valmis kanavamme remontin kilpailuttamiseen!

huolellinen_kartoitus

Huolellinen kartoitus

Tutkimme kumppaniyritystemme taustat ennen yhteistyön aloittamista ja keräämme myös aktiivisesti palautetta yhteistyön aikana. Tarvittaessa irtisanomme yhteistyön, jos palvelun tai työn laatu paljastuu heikkolaatuiseksi. Näin saamme pidettyä palvelussamme listattujen yritysten laadun korkealla.

Mitä kaikkea keittiöremontin yhteydessä voidaan uusia?

Keittiöremontti alueilla Helsinki, Espoo ja Vantaa voidaan toteuttaa joko kevyenä pintaremonttina tai kokonaisvaltaisena keittiön uusimisena. Remontin yhteydessä voidaan päivittää runsaasti erilaisia materiaaleja.

Työtasojen materiaaliksi voi valita esimerkiksi laminaatin, puun, kiven tai kvartsin. Näistä laminaatti on edullisin ja helppohoitoisin, jonka lisäksi sen kestävyys on myös huippuluokkaa. Muilla materiaaleilla keittiöön voidaan luoda ylellisyyttä ja persoonallisuutta. Esimerkiksi luonnonkivi on materiaali, jota ei kaikista keittiöistä löydy. Yhdistämällä tällaisia erikoisempia materiaaleja keittiöstä voidaan luoda todella upea. Samaten erilaisilla materiaaleilla myös sen toiminnallisuutta voidaan kehittää: työtasoksi voidaan valita esimerkiksi materiaali, jota voidaan käyttää pilkkomiseen ja leipomiseen, jolloin erillistä alustaa ei tarvita.

Kaapistot muodostavat keittiön rungon, joten niillä on luonnollisesti suuri vaikutus keittiön ulkonäköön. Keittiökaapeissa on runsaasti valinnanvaraa ja hintaskaala on myös laaja. Kaapistoissa kannattaa kiinnittää erityishuomio erilaisiin mekanismeihin, sillä näiden avulla keittiön toiminnallisuus voidaan viedä uudelle tasolle.

Keittiöremontin yhteydessä uusitaan usein myös lattia. Lattiamateriaaliksi voidaan valita muun muassa laminaatti, parketti, vinyyli, korkki tai laatta. Laatta on varsinkin keittiöön loistava vaihtoehto, sillä jatkuvat vesi- ja ruokaroiskeet asettavat materiaalille omat vaatimuksensa. Laattalattian asennus on kuitenkin melko työlästä, joten myös sen hinta on esimerkiksi laminaattiin nähden korkeampi.

Allas ja hana ovat keskeisellä paikalla keittiötä, joten niiden muotoiluun ja ulkonäköön on syytä kiinnittää huomiota jo pelkästään visuaalisista syistä. Altaan materiaali voi olla esimerkiksi ruostumatonta terästä, kivikeramiikkaa tai komposiittia. Isossa osassa asunnoista on käytössä astianpesukone, joten allasta ei välttämättä käytetä sen suuremmin tiskaamiseen. Altaan on oltava kuitenkin riittävän tilava esimerkiksi uunipeltien ja kattiloiden pesemiseen.

Valaistus voidaan toteuttaa loisteputki-, halogeeni- tai led-valaisimilla. Led-valaisimet alkavat olla yhä suositumpia, sillä ne taipuvat moneen eri käyttötarkoitukseen ja ovat hyvin energiatehokkaita. Valaistuksen suunnittelussa on syytä kiinnittää huomiota siihen, että valaistus ei häikäise ja se on riittävän voimakas tehokkaaseen työskentelyyn. Tunnelmaan panostavan on tärkeää miettiä myös oikeaa värilämpötilaa ja himmentimien käyttöä.

Vinkit remontoijalle

Keittiöremontti Helsinki, Espoo, Vantaa

Onnistunut keittiö on toiminnallisesti tehokas

Keittiössä toteutetaan valtava määrä erilaisia kotitöitä, joten keittiön toiminnallisuuden on oltava kunnossa. Suunnitteluvaiheessa lukittaudutaan ratkaisuihin, jotka määrittävät keittiössä toteutettavia askareita tulevat vuosikymmenet, joten suunnitteluun kannattaa panostaa. Keittiöremonttia varten on runsaasti erilaisia hyviä käytäntöjä ja mitoitusohjeita, joita noudattamalla remontista tulee varmasti onnistunut. Esimerkkinä hyvästä käytännöstä on sähkölieden ja vesipisteen sijoittaminen vierekkäin, sillä tämä alue on keittiön aktiivisinta työskentelyaluetta. Sijoittamalla nämä työskentelypisteet vierekkäin ensinnäkin vältetään turhaa ravaamista keittiön päästä toiseen ja toisekseen parannetaan turvallisuutta, kun tulikuumien kattiloiden kanssa ei jouduta ottamaan turhia kävelyaskeleita siirryttäessä vesipisteeltä liedelle.

Valaistus helpottaa työskentelyä ja luo tunnelmaa

Keittiö on tunnetusti kodin sydän. Nykyään keittiössä vietetään yhä enemmän aikaa myös muuten kuin kotiaskareiden parissa. Keittiössä on mukava jutustella ja viettää iltaa – varsinkin, jos keittiöön on rakennettu esimerkiksi sosiaalisuutta parantava keittiösaareke. Keittiön valaistukseen on paljon erilaisia ratkaisuja, jotka eivät välttämättä tule heti mieleen, jos aihe ei ole ennestään tuttu. Valaistuksen on oltava riittävän tehokas, jotta ruoanlaitto ja tiskaus onnistuu sujuvasti, mutta valaistuksella voidaan vaikuttaa vahvasti myös tunnelmaan. Keittiön valaistus voidaan toteuttaa esimerkiksi epäsuoralla valaistuksella, joka tarkoittaa valolähteiden piilottamista esimerkiksi kaapistojen taakse. Valaisimien värilämpötilalla on myös suuri vaikutus niiden luomaan tunnelmaan. Yhdistämällä sopivaa valaisimien sijoittelua, valotekniikkaa ja värilämpötilaa voidaan keittiön tunnelmaan tehdä merkittävä muutos.

Vaillinaiset säilytysratkaisut ovat yleisimpiä harmituksenaiheita

Moni tietää varmasti tunteen, kun kaikille kipoille ja kupeille ei löydy sopivaa säilytyspaikkaa. Standardimallisissa keittiöissä säilytysratkaisut ovat sinänsä kunnossa, mutta tarpeeksi aikaa kun keittiössä viettää, niin kulma- tai alakaappien perältä ruoanlaittovälineiden kaivelu alkaa jossain vaiheessa harmittamaan. Keittiökaappeihin on olemassa runsaasti erilaisia säilytysratkaisuja, joiden avulla tavaroiden säilyttämisestä ja esilleotosta tulee yhtä juhlaa. Yksinkertainen, mutta toimiva esimerkki tällaisesta on ulosvedettävä laatikko, jonka ansiosta laatikon sisällön näkee yhdellä silmäyksellä. Tällaiset ratkaisut ovat hieman kalliimpia, jonka vuoksi monessa keittiössä näiden tilalla on normaali säilytystaso, joka sekä hankaloittaa tavaroiden esilleottoa että heikentää tilankäyttöä.

Usein kysytyt kysymykset

Sivustoltamme löytyvän lomakkeen täyttämällä saat yhteyden useampaan osaavaan ja hyvämaineiseen remonttiyhtiöön. Laadukkaiden remonttiyhtiöiden tavoittaminen on hankalaa jo pelkästään siitä syystä, että monella yrityksellä markkinointi on hyvin pienessä roolissa, jolloin niitä ei myöskään löydä esimerkiksi hakukoneista. Tästä syystä olemme kartoittaneet alueesi parhaimmat toimijat puolestasi, jotta kilpailuttaminen on sinulle mahdollisimman helppoa. Tarjouspyyntölomakkeen täyttämisen jälkeen välitämme yhteystietosi kumppaneillemme, joten näin voit kilpailuttaa remonttisi todella vaivattomasti. Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Laajennamme toiminta-aluettamme jatkuvasti, mutta koko Suomessa emme vielä operoi. Kaupungit, joissa remontin voi kilpailuttaa kauttamme, on listattu sivun ylälaidasta löytyvässä lomakkeessa. Keittiöremontti alueilla Helsinki, Espoo ja Vantaa on mahdollista kilpailuttaa kauttamme.